Benvinguts - Bienvenidos - Welcome - Bienvenue - Benvenuto - Willkommen

 

Benvolgudes famílies,

Us informem que ja s’ha obert el termini per sol·licitar els ajuts de menjador per al curs 2020-2021.

Aquest any es farà de manera telemàtica, us enviem l’enllaç perquè pugueu accedir-hi directament.

Et termini de sol·licitud és del 23 de juny al 9 de juliol, i del 7 al 20 de setembre, ambdós inclosos.

Recordeu imprimir el resguard, signar-lo i portar-lo a l’escola abans que finalitzi el termini.

És un requisit per tal de validar l’ajut.

Salutacions cordials,

Liceu Castro de la Peña

Grup i horaris casal


FULL D'OBSERVACIONS CASAL

 

 

Descarregueu-vos l’arxiu (full d'inscripció) en aquest enllaç


 

PREINSCRIPCIONS DE BATXILLERAT

 

Us informem que a partir del 27 de maig i fins al 3 de juny s’obre el període de preinscripció i matrícula per al curs 2020 – 2021 de Batxillerat. Per tant, les famílies d’alumnes que no hagin  cursat 4t d’ESO al Liceu Castro de la Peña i estiguin interessades a fer una matrícula de nova incorporació a la nostra escola per al Batxillerat, hauran de presentar la sol·licitud que trobaran en aquesta mateixa pàgina. Juntament amb la sol·licitud, cal aportar el DNI del pare, mare o tutors, el DNI de l’alumne/a, el certificat de vacunació i el certificat de la nota mitjana de 1r a 3r d’ESO.

 

 

La presentació de sol·licituds i de la documentació es pot fer per correu electrònic a  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o, si això no és possible, de manera presencial a la secretaria de l’escola, per a la qual cosa és necessari que escriviu per demanar cita prèvia a la mateixa adreça de correu electrònic.

 


 

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA

Benvolgudes famílies,

Us informem que a partir del 13 de maig s’inicia el procediment de preinscripció i matrícula per al curs 2020 – 2021 dels ensenyaments obligatoris (segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària). Per tant, les famílies interessades a fer una matrícula de nova incorporació a la nostra escola hauríeu de presentar la vostra sol·licitud.

La presentació de sol·licituds es pot fer utilitzant el formulari telemàtic (formulari que es pot descarregar a la pàgina Web de l’escola) o, si això no és possible, de manera presencial a la secretaria del centre, per a la qual cosa és necessari que escriviu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  per demanar cita prèvia, informant del nom del/de l'alumne/a, el curs, un telèfon de contacte i una adreça de correu electrònic.

 

 Publicació de l'oferta inicial de places

 

Podeu omplir la sol·licitud de manera telemàtica a un dels següents enllaços (a partir del 13 de maig)

 

 

 


 

 

 


 

 

ENLLAÇ AMB WEB ESPECÍFICA PER A FAMÍLIES I ALUMNES

JO EM QUEDO A CASA

PROJECTE SOLIDARI

 
Un any més, el projecte solidari del Liceu ens il·lusiona amb la seva gran participació. Amb la col·laboració de tota l'escola, l'equip directiu, l'equip de professorat, l'AMPA, l'alumnat i totes les famílies s'ha fet possible arribar a la recaptació de 910€ per la Marató de TV3, que es destinarà a l'investigació de les malalties minoritàries. A més a més, cal valorar molt, la participació de tot l'alumnat a l'elaboració d'origamis, que hem fet participar al projecte "1 origami 1 euro" de la Mútua General de Catalunya, on hem aconseguit una suma total de 2470 origamis! A més ja tenim la nostra tercera samarreta solidària fruit del concurs de disseny del alumnes de l'ESO. Podeu veure els finalistes i guanyador al nostre vídeo Moltíssimes gràcies a tothom per la implicació al projecte

 

 

  
MERCAT SOLIDARI 

Aquest és el resultat del projecte solidari d'enguany, que ha consistit a fer una recerca de diverses ONG locals i votar per una d'aquestes.

Posteriorment, s'ha organitzat un mercat solidari per recaptar diners per l'entitat escollida, en el qual s'hi podien comprar diversos productes realitzats per l'alumnat de l'escola a partir de material reciclat. Ha estat una gran experiència i tot un èxit!"

		

ANEM A L'ESCOLA - FEDERACIÓ CATALANA DE DONANTS DE SANG

El 18 d'abril 2019, diversos membres de l'Associació de Donants de Sang de Barcelona - Sant Pau, acompanyats també per alguns companys de l'Associació de Donants de Sang de l'Urgell, descobriren el món de la donació de sang als alumnes de 5è i 6è curs de l'Escola Liceu Castro de la Peña (Barcelona).

Gràcies a l'AMPA del centre, que fou qui es posà en contacte amb la Federació Catalana de Donants de Sang, ha estat possible que el programa "Anem a l'Escola" segueixi sembrant civisme i solidaritat arreu de Catalunya.

Un cop fetes les presentacions i la salutació als alumnes, el vicepresident de la Federació Catalana de Donants de Sang, Sr. Albert Torra, desgranà l'activitat que realitzen les Associacions de Donants de Sang i projectà dos petits vídeos (amb el conte de la Geganta de la Sang i el conte del Pardalet Ferit).

També ens acompanyà la Sra. Angeleta Orpella, vicepresidenta de l'Associació de Donants de Sang de l'Urgell, protagonista del conte "La Geganta de la Sang", que de seguida es guanyà l'estimació i el respecte de l'alumnat.

Per acabar, la Sra. Roser Nogués, vocal de la Federació Catalana de Donants de Sang i secretària de l'Associació de Donants de Sang de Barcelona - Sant Pau, dirigí unes paraules d'agraïment a totes i tots els alumnes, invitant-los a assistir a la propera jornada del "Red Day" (una diada de donació de sang en família, que se celebra al Banc de Sang de l'Hospital St. Pau; C/ Sant Quintí, 77 - 79).