Benvolgudes famílies,

En primer lloc, volem agrair la vostra col·laboració i comprensió davant d’aquesta situació tan excepcional per a tots com la que estem vivint.

La situació d’emergència sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus (COVID19), amb mesures excepcionals que afecten al nostre dia a dia, deriva en una crisi econòmica, de la que la Llar d’Infants Flors de Maig no en és aliena. L’horitzó de tothom, també el de la titularitat i personal de la llar, és reprendre l’activitat normal tan bon punt les autoritats ho permetin. Mentrestant, mantenim viu el nostre projecte i el nostre servei i acompanyament als infants, d’acord amb les nostres possibilitats actuals.

Pel que fa a les conseqüències econòmiques immediates que tot això comporta, us volem informar que ens veiem obligats a mantenir el pagament del 60% de la quota que cada família abona segons el seu horari, atès que el centre continua amb l’obligació de fer front a pràcticament les mateixes despeses econòmiques.

En referència als serveis de la mitja pensió, hora complementària i altres activitats, aquests serveis no es facturaran al mes d’abril. En el moment d’iniciar novament l’activitat de manera normalitzada, es tindran en compte les quantitats abonades al mes de març des del dia que no es va poder oferir aquest  serveis, per deduir-les al següent cobrament.

Salutacions cordials.
Atentament
La Direcció